Skip Navigation

About Dribbibs


(NL)
De dribbib is ontstaan in 2007, toen dochterlief enorm veel kwijlde bij het krijgen van tandjes. Om haar niet de hele dag te hoeven verkleden is het idee van de Dribbib geboren. Een klein slabbetje dat speeksel tegenhoudt! Als het slabbetje te nat is geworden hoef je alleen een nieuwe om te doen en klaar! Niet meer de hele dag een kletsnat shirtje en een hele outfit vernieuwen! Ideale oplossing dus! Omdat dochterlief met zorg werd aangekleed vond uitvindster ook dat er meerdere dessins beschikbaar moesten zijn om zo de kleine outfits te compleimenteren!

Dribbibs zijn superzachte, niet-doorlekkende slabbetjes, speciaal voor kindjes die veel kwijlen! Dribbibs worden gemaakt van de mooiste kwaliteitsstoffen; de unieke combinatie van stoffen zorgt ervoor dat ze niet doorlekken!! Ze dragen heerlijk zacht en lijken net kleine sjaaltjes. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en dessins; voor jongens, meisjes en unisex. De Limited Editions, alleen verkrijgbaar op deze site, zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Dribbibs zijn de perfecte manier om je kindje er fashionable uit te laten zien zonder dat de kleertjes kletsnat worden!


(EN)
Dribbibs were invented in 2007, when my little girl dribbled a lot while teething. As I did not want to change her clothes the whole day, dribbibs seemed to be the perfect solution!A little bib to hold all fluids! When the Dribbib is too wet,just change the bib and ready! It was such a relief not having wet clothes and changing outfits all day!! Perfect solution! Dribbibs are available in many different colours and patterns, for boys,girls and unisex. They are only available on this website or on www.liefkadootje.nl.